Servicii

La Dental Care, pacienții beneficiază de cele mai moderne tratamente stomatologice, fără durere, realizate cu finețe și cel mai înalt profesionalism, la prețuri imbatabile.

Pacienții Dental Care scăpă pentru totdeauna de stresul unei vizite la dentist. La Dental Care pacienții vin ca la un prieten și pleacă cu zâmbetul pe buze!

La Cabinet stomatologic Dental Care Pacienții beneficiază de:

 • Tratamente revoluționare fără durere
 • Servicii stomatologice de înaltă performanță asigurate de medici cu experiență, la curent cu ultimele noutăți din domeniu
 • Aparatură modernă pentru sterilizare
 • Servicii diversificate, de la detartraj și albire a dinților, la cele mai complexe lucrări protetice
 • Lucrările protetice se realizează în colaborare cu cel mai bun tehnician dentar din oraș.
 • Sală de tratament cu aparatură de ultimă generație
 • Scheme de tratament personalizate, discutate cu pacientul și care au acordul acestuia
 • Atenție deosebită și tratamente speciale pentru femeile gravide
 • Tratamente și medicație care țin cont de afecțiunile pacientului
 • Sală de așteptare cu internet wireless
 • Programe speciale de familiarizare a copiilor cu vizita la stomatolog
 • Reduceri și facilități de plată pentru pacienții constanți și familia lor
 • Prima consultație este gratuită
 • Toate intervențiile realizate de-a lungul timpului sunt înregistrate într-un dosar la care pacientul are acces deplin.
Share on Google+0Share on Facebook0Share on LinkedIn0

Tratamente:

Obturație

Obturatie - CMI DentalCare - dentistiasi.roAplicarea de obturatii fizionomice se realizeaza in cabinet. Prin adeziune se aplica o rasina speciala fotopolimerizabila de aceeasi nuanta cu restul de dinte natural in cazurile de dinti fracturati, cariati, ingalbeniti sau innegriti. Rasina se modeleaza conform morfologiei dintelui natural, se dapteaza si se lustruieste, rezultind astfel un rezultat estetic excelent.

Tratamente de canal

Tratamente canal - CMI DentalCare - dentistiasi.roTratamentul de canal se impune atunci cind radacina dintelui se infecteaza datorita unei carii profunde netratate, sau incorect tratate; astfel, dintelei este anesteziat, si se patrunde la nivelul camerei pulpare( nervului) cu freze si apoi cu ace speciale. Procesul este integral nedureros, datorita anesteziei bine facute, cu substante de foarta buna calitate.

Tratamente protetice

Tratamente protetice - CMI DentalCare - dentistiasi.roLa cabinetul DentalCare realizam toata gama de lucrari protetice:
Coroane total fizionomice, metalo-ceramice, metalo-acrilice
Proteze dentare
Proteze scheletate

Pedodontie

Pedodontie - CMI DentalCare - dentistiasi.roPrimele vizite ale copilului tau la dentist trebuie sa fie placute, sa-l faca pe cel mic sa accepte un tratament stomatologic, toate acestea se realizeaza in clinica noastra, sub atitudinea blinda a personalui medical de aici. Mobilitatea dintilor de lapte, care incepe incepind cu virsta de 6 ani, controlul si profilaxia dintilor definitivi aparuti de la virst de 6 ani, cu materiale sigilante, sint rezolvate in cabinetul nostru cu deosebita atentie si profesionalism.

Cosmetica dentara

Cosmetica dentara - CMI DentalCare - dentistiasi.roAcest serviciu a devenit in ultimul timp o preocupare din ce in ce mai frecventa a echipei de medici datorita solicitarilor crescinde din partea pacientilor.
Se folosesc solutii profesionale pentru albirea dintilor – CALCIUM WHITE SYSTEM – care ofera avantajele albirii printr-un sistem unic care contine si calciu necesar dintilor.

Albirea dintilor – este la ora actuala cel mai comun tratament cosmetic prescris. Gelul de albire folosit este pe baza de peroxid si va albi in timp dintii semnificativ peste nuanta lor originala. Rezultatul albirii se mentine in timp, dar variaza de la individ la individ si se poateprelungi prin evitarea fumatului, cofeinei, vinului rosu si nefolosind rujuri inchise la culoare.


Relaxare - CMI DentalCare - dentistiasi.ro

Relaxare

Stim ca fiecare individ e diferit,ca are diverse temeri inainte de vizita la cabinet. In cursul celor 5 ani de cind e deschis cabinetul nostru am tratat foarte multi pacienti care au venit cu indoiala si frica, dar care au plecat fericiti si multumiti de tratamentul pe care l-au primit.

Calm - CMI DentalCare - dentistiasi.ro

Calm

Trebuie sa stii ca nu esti singur, ca un procent foarte mare de oameni nu merge regulat la dentist datorita fricii pe care o au in urma unor experiente neplacute din trecut.

Comunicare - CMI DentalCare - dentistiasi.ro

Comunicare

Nimeni din cabinetul nostru nu va ride de frica si temerile tale, arma cu care invingem frica este comunicarea, de aceea cu cit stim mai mult despre frica si temerile tale, cu atit te putem ajuta mai mult.