Relaxare.Calm.Comunicare
Asistenta stomatologica fara durere

Tratamente, Profilaxie, cabinet stomatologic iasi

Ce este profilaxia ?

Profilaxia reprezinta prevenirea imbolnavirii dentare,dar si prevenirea complicatiilor, in cazul afectiunilor deja existente.
Detectarea precoce este cheia pentru evitarea tratamentelor complicate si costisitoare.

Cabinetul stomatologic DentalCare pune un accent deosebit pe manoperele de identificare si indepartare a elementelor nocive (tartrul si resturile alimentare) de pe suprafata dentara.

Indepartarea acestora se face cu aparatura moderna pentru detartraj cu ultrasunete. Acesta este completat cu periajul profesional si fluorizarile locale. Periodizarea riguroasa a metodelor de profilaxie este deosebit de importanta pentru sanatatea dintilor dumneavoastra.

Tratamente

Obturatie

Obturatie

Aplicarea de obturatii fizionomice se realizeaza in cabinet. Prin adeziune se aplica o rasina speciala fotopolimerizabila de aceeasi nuanta cu restul de dinte natural in cazurile de dinti fracturati, cariati, ingalbeniti sau innegriti. Rasina se modeleaza conform morfologiei dintelui natural, se dapteaza si se lustruieste, rezultind astfel un rezultat estetic excelent.

Tratamente de canal

Tratamente de canal

Tratamentul de canal se impune atunci cind radacina dintelui se infecteaza datorita unei carii profunde netratate, sau incorect tratate; astfel, dintelei este anesteziat, si se patrunde la nivelul camerei pulpare( nervului) cu freze si apoi cu ace speciale. Procesul este integral nedureros, datorita anesteziei bine facute, cu substante de foarta buna calitate.

Pedodontie

Tratamente protetice

La cabinetul DentalCare realizam toata gama de lucrari protetice:
- Coroane total fizionomice, metalo-ceramice, metalo-acrilice
- Proteze dentare
- Proteze scheletate

Pedodontie

Pedodontie

Primele vizite ale copilului tau la dentist trebuie sa fie placute, sa-l faca pe cel mic sa accepte un tratament stomatologic, toate acestea se realizeaza in clinica noastra, sub atitudinea blinda a personalui medical de aici. Mobilitatea dintilor de lapte, care incepe incepind cu virsta de 6 ani, controlul si profilaxia dintilor definitivi aparuti de la virst de 6 ani, cu materiale sigilante, sint rezolvate in cabinetul nostru cu deosebita atentie si profesionalism.

Albirea dintilor

Cosmetica dentara

Acest serviciu a devenit in ultimul timp o preocupare din ce in ce mai frecventa a echipei de medici datorita solicitarilor crescinde din partea pacientilor.
Se folosesc solutii profesionale pentru albirea dintilor CALCIUM WHITE SYSTEM care ofera avantajele albirii printr-un sistem unic care contine si calciu necesar dintilor.

Albirea dintilor - este la ora actuala cel mai comun tratament cosmetic prescris. Gelul de albire folosit este pe baza de peroxid si va albi in timp dintii semnificativ peste nuanta lor originala. Rezultatul albirii se mentine in timp, dar variaza de la individ la individ si se poateprelungi prin evitarea fumatului, cofeinei, vinului rosu si nefolosind rujuri inchise la culoare.

Relaxare

Relaxare

Stim ca fiecare individ e diferit,ca are diverse temeri inainte de vizita la cabinet. In cursul celor 5 ani de cind e deschis cabinetul nostru am tratat foarte multi pacienti care au venit cu indoiala si frica, dar care au plecat fericiti si multumiti de tratamentul pe care l-au primit.

Calm

Calm

Trebuie sa stii ca nu esti singur, ca un procent foarte mare de oameni nu merge regulat la dentist datorita fricii pe care o au in urma unor experiente neplacute din trecut.

Comunicare

Comunicare

Nimeni din cabinetul nostru nu va ride de frica si temerile tale, arma cu care invingem frica este comunicarea, de aceea cu cit stim mai mult despre frica si temerile tale, cu atit te putem ajuta mai mult.


sus